George Soros: Trump and Cruz “doing the work of ISIS”; 1-21-2016

Published on 25 Jan 2016

Billioniare leftist “philanthropist” George Soros spoke with a left-wing reporter (presumably from Bloomberg) about Donald Trump and Senator Ted Cruz.

Check out my article at The Daily Wire: http://www.dailywire.com/news/2883/ge…

Proving that billionaires do not necessarily have a sharp grasp of contemporary politics, Soros parroted the Democratic and left-wing refrain that Islamic terrorism was incited by right-wingers and conservatives in America and the broader West.

Soros also added that Hillary Clinton would become the next president, winning in a landslide election when examining the popular vote.

Full video here: https://www.youtube.com/watch?v=bCGJk…

Advertenties

Auteur: poldergriet

" Informatie is de munteenheid van de democratie" ~~Ralph Nader & Thomas Jefferson ~~ Aangezien onze democratie al lange tijd... sinds WOII....nog steeds overschaduwd is door een Nazi-regiem-gemodificeerde Nederlandse Grondwet, verkies ik om mijn naam op dit blog niet te gebruiken. Ik streef er dan ook naar om op vreedzame wijze zo veel mogelijk informatie te delen, die ertoe kan bijdragen om inzicht te krijgen in vele zaken, die voor de gewone burger en de overheidsinstellingen zo veel mogelijk uit de publiciteit gehouden worden. Het is dan ook onmogelijk om juiste beslissingen te nemen, wanneer je niet kunt weten "waar de klepel hangt" Klokkenluiders zijn dan ook zeer noodzakelijk. Dan kun je in ieder geval weten van welke richting (waarschuwende) signalen en tekens aan de wand komen. Uiteindelijk is in het leven een ieder zelf verantwoordelijk voor welke beslissing dan ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s